Hírek

Pályázati lehetőség mikro-, kis- és középvállalkozásoknak, napelemes rendszer telepítéséhez

2019.04.02.

Társadalmi egyeztetésen  a GINOP-4.1.3-19 pályázat melynek keretében  lehetőség nyílik napelemes rendszer telepítésére, mikro-, kis- és középvállalkozásoknak.

Tovább

Együttműködési lehetőségek Üzbegisztánnal

2020.01.14.

Üzleti tárgyaláson járt cégünknél Sherzod Ikromovich Asadov, Üzbegisztán nagykövete. A megbeszélésen többek között a saját fejlesztésű okos megoldásainkról volt szó.

Tovább

Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása

2019.04.11.

Társadalmi egyeztetésen a  GINOP-4.1.4-19 pályázat mely lehetőséget bíztosít a Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztésekhez.

Tovább

Autóipari irányú kutatások a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft.-nél

2019.04.09.

Az Albacomp személygépkocsiba szerelhető eCall vészhívója:

Dr. Grasselli Norbert, a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. igazgatója az intézet egyéb, az autóiparral, mobilitással összefüggő kutatásairól beszélt.

Tovább

eCall gyorsulásos teszt

2019.03.12.

Az Albacomp 11 darab eCall eszköze sikeresen teljesítette a 2017/79 EU rendeletben előírt „80g” mértékű gyorsulásos tesztet.

Tovább

Figyelem központjában az eCall

2018.01.16.

Az Albacomp RI Rendszerintegrációs Kft. a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és  a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. közösen, gépjárművekbe utólag beszerelhető eCall fedélzeti eszköz és kommunikációs rendszer fejlesztésére (FEDKOM) nyert támogatást Európai Uniós pályázaton.

Ezt a  projektet az Európai Unió kiválasztotta azon 3 magyar projekt közé, melyekkel bemutatja az EU és a magyar kormány által támogatott uniós befektetéseket.

 

Tovább

Digitális KKV Nap az Albacompnál

2019.03.08.

2019. március 6-án a  Modern Vállalkozások Program keretében Digitális KKV Napot tartott cégünknél a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

Tovább

SMD beültetés - csúcsminőségben

2015.03.18.

SMD beültetési szolgáltatásunk kiemelkedő minősét megbízható technológiánk és két évtizedes tapasztalatunk biztosítja.  Gyártóbázisunk technológiai kialakítása rugalmas, 0402-es méretű SMD alkatrészektől kezdve a QFP és BGA/uBGA tokozású integrált áramkörökig minden fajta alkatrész beültetetését vállaljuk

Tovább
Többi hír