Hírek

Kivételes pályázási lehetőség mikro-, kis- és középvállalkozásoknak

2020.05.25.

Kivételes pályázási lehetőség a mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatására.

A támogatás célja, hogy a jelenlegi helyzetben megszorult vagy fejlődésében megakadt vállalkozásokat segítse, ezzel is csökkentse a gazdasági károkat.

Tovább

Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása

2020.05.05.

Határidő módosítások a GINOP pályázatoknál!!

A GINOP-4.1.4-19 pályázat  lehetőséget bíztosít a Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztésekhez.

Tovább

Megjelent az okos parkoló az Albacompnál

2020.04.27.

Sikeres pilotok után telepítésre kész állapotban az Albacomp által fejlesztett okos parkolást támogató megoldás.

 

Tovább

Együttműködési lehetőségek Üzbegisztánnal

2020.01.14.

Üzleti tárgyaláson járt cégünknél Sherzod Ikromovich Asadov, Üzbegisztán nagykövete. A megbeszélésen többek között a saját fejlesztésű okos megoldásainkról volt szó.

Tovább

Autóipari irányú kutatások a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft.-nél

2019.04.09.

Az Albacomp személygépkocsiba szerelhető eCall vészhívója:

Dr. Grasselli Norbert, a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. igazgatója az intézet egyéb, az autóiparral, mobilitással összefüggő kutatásairól beszélt.

Tovább

eCall gyorsulásos teszt

2019.03.12.

Az Albacomp 11 darab eCall eszköze sikeresen teljesítette a 2017/79 EU rendeletben előírt „80g” mértékű gyorsulásos tesztet.

Tovább

Figyelem központjában az eCall

2018.01.16.

Az Albacomp RI Rendszerintegrációs Kft. a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és  a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. közösen, gépjárművekbe utólag beszerelhető eCall fedélzeti eszköz és kommunikációs rendszer fejlesztésére (FEDKOM) nyert támogatást Európai Uniós pályázaton.

Ezt a  projektet az Európai Unió kiválasztotta azon 3 magyar projekt közé, melyekkel bemutatja az EU és a magyar kormány által támogatott uniós befektetéseket.

 

Tovább

Digitális KKV Nap az Albacompnál

2019.03.08.

2019. március 6-án a  Modern Vállalkozások Program keretében Digitális KKV Napot tartott cégünknél a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

Tovább
Többi hír